Waterdichte Horloges

Wat betekent 10 ATM?

10 ATM is een aanduiding die aangeeft wat u kunt verwachten van een desbetreffend horloge. Een waterdicht horloge met deze waterdichtheid staat gelijk aan een waterdicht horloge van 10 BAR en 100 meter. Het is dus niet zo dat u met een horloge met de aanduiding 100 meter daadwerkelijk 100 meter onderwater kunt zwemmen.

Wat kan ik verwachten van een horloge van 10 bar?

Als er iets is wat funest is voor je horloge dan is het water. Zodoende zijn er modellen ontworpen die u kunt gebruiken tijdens bijvoorbeeld het zwemmen. Een waterdicht horloge van 10 ATM kunt u dragen tijdens het zwemmen en snorkelen. Dit kunt u dus ook verwachten van de aanduidingen 10 BAR en 100 meter. het is echter wel van belang dat het horloge nog verkeerd in goede staat. U kunt echter niet met deze horloges duiken met persdruk, omdat op grotere dieptes de druk simpelweg te groot wordt voor horloges van 100 meter. De aanduiding 100 meter kan dan ook misleiden. Er is niet met zekerheid te zeggen hoeveel meter u de diepte in kunt duiken met een horloge van deze categorie. Alhoewel het lijkt alsof dit een eenduidige aanduiding is zal het water bij het ene model eerder binnendringen dan bij het andere model

Opzoek naar een waterdicht horloge van 10 ATM?

Indien u opzoek bent naar een horloge van 10 ATM kunt u deze vinden op de pagina waterdicht horloge. Via onze betrouwbare partners vind u sowieso uw horloge van 10 bar. Via deze pagina probeert waterdichte horloges u zo correct mogelijk te informeren over 10 ATM.