Waterdichte Horloges

Waterdichte kinderhorloges

Waterdichte kinderhorloges zijn in zeer veel vormen, maten en kleuren verkrijgbaar. Lang niet iedereen zoekt een waterdicht kinderhorloge om mee te zwemmen. Zo worden via waterdichte horloges geregeld kinderhorloges besteld die wel degelijk waterdicht zijn, maar niet echt geschikt om actief mee te zwemmen. Deze horloges worden voornamelijk voor de sier gedragen, maar kunnen tegelijkertijd wel gedragen worden onder de douche of in de regen.

Wat is een waterdicht kinderhorloge

Kinderhorloge 10 ATMEr zijn verschillende manieren om de waterdichtheid aan te duiden. Zo worden de termen BAR, ATM en meter gebruikt . Met name de aanduiding meter zorgt regelmatig voor onduidelijkheid, omdat met niet staat voor hoeveel meter het horloge onderwater kan. Zo staat 10ATM gelijk aan 10 BAR en 100 meter. Onderstaand vindt u wat de verschillende aanduidingen betekenen voor een horloge.

  • 3 ATM (3 BAR, 30 meter) Een waterdicht kinderhorloge met deze waterdichtheid is maar heel licht beschermd tegen water. Deze kinderhorloges kunnen tegen spatwater bij bijvoorbeeld het wassen van uw handen. Het is niet verstandig om met een waterdicht horloge van 3 ATM te douchen of laat staan te zwemmen.
  • 5 ATM (5 BAR, 50 meter) Een waterdicht kinderhorloge met deze waterdichtheid kunt u prima om houden tijdens het douchen. In sommige gevallen kunt u zelfs met een horloge van 5 ATM rustig zwemmen in het oppervlaktewater, maar dit is echter niet te garanderen.
  • 10 ATM (10 BAR, 100 meter) Een waterdicht kinderhorloge met deze waterdichtheid kunt u dragen tijdens het zwemmen en snorkelen. U kunt echter met deze horloges niet duiken met persdruk.

Vind een Waterdicht kinderhorloge via één van onze betrouwbare partners

Onderstaand vind u onze betrouwbare partners en tevens de grote aanbieders van kinderhorloges. Indien u een polsklokje uitzoekt vergeet dan niet de bovenstaande informatie te gebruiken, zodat u een waterproof kinderhorloge vindt waarnaar u opzoek bent.


bol-com

Bij bol.com kunt u kiezen uit duizenden verschillende kinderhorloges. Bol.com maakt het mogelijk het horloge thuis te laten bezorgen of af te halen bij een AH afhaalpunt. Bekijk alle horloges voor meisjes of voor jongens.


Hoe kunt u een waterdicht horloge van uw kind waterdicht houden

  • Temperatuurverschillen zijn zeer slecht voor de waterdichtheid van een waterdichte kinderhorloge. Het materiaal van de horlogekast kan gaan uitzetten en krimpen, op deze manier kunnen er kleine lekkages ontstaan in het polsklokje van uw kleine. Vermeid bijvoorbeeld een hete kraan. Voorkom ook dat het kinderhorloge langdurig in de hete zon ligt, om er vervolgens mee in de koude zee te springen.
  • Zout en Chloorwater kunnen de waterdichtheid van een horloge langzaam aantasten. Het is verstandig om na het zwemmen het horloge van uw koter met lauw kraanwater schoon te spoelen.
  • Laat het horloge van uw telg op diens waterdichtheid controleren. Dit is met name belangrijk na het verwisselen van de batterij.

Waar moet je op letten zodra u een waterproof kinderklokje aanschaft

  • Leren bandjes zijn niet goed bestand tegen nattigheid. Indien u toch kiest voor een leren bandje, is het verstandig om deze direct te drogen, nadat het bandje van uw dreumes in contact is geweest met water.

Waterdichte horloges doet zijn uiterste best om u zo volledig mogelijk in te lichten over de waterdichtheid van de verschillende kinderhorloges. Daarnaast hopen wij u overzichtelijk te ondersteunen bij uw zoektocht naar een waterdicht kinderhorloge (een waterdicht meisjeshorloge of een waterdicht jongenshorloge). Via ons contactformulier kunt u terecht voor verdere vragen, opmerkingen of voor een eventuele samenwerking op het gebied van waterdichte kinderhorloges.

Waterdichte kinderhorloges