Waterdichte Horloges

Waterdichte dameshorloges

Waterdichte dameshorloges zijn in veel vormen en maten verkrijgbaar. Lang niet iedere vrouw zoekt een waterdicht vrouwen horloge om mee te zwemmen. Zo worden via waterdichte horloges en geregeld vrouwenhorloges besteld die wel degelijk waterdicht zijn, maar niet echt geschikt om actief mee te zwemmen. Deze horloges worden zodoende voornamelijk gedragen als sieraad, het is belangrijk om te weten dat leren horloge bandjes niet goed bestand zijn tegen water.

Wat is een waterdicht dameshorloge

Waterdicht horloge damesEr zijn verschillende manieren om de waterdichtheid aan te duiden. Zo worden de termen BAR, ATM en meter gebruikt om de waterdichtheid van waterdichte dameshorloges aan te geven. Met name de aanduiding meter zorgt regelmatig voor onduidelijkheid, omdat meter niet staat voor hoeveel meter het horloge onderwater kan. Zo staat 10ATM gelijk aan 10 BAR en 100 meter. Onderstaand vindt u wat de verschillende termen betekenen voor een herenhorloge.

  • 3 ATM (3 BAR, 30 meter) Een waterdicht dameshorloge met deze waterdichtheid is maar heel licht beschermd tegen water. Deze horloges kunnen tegen spatwater bij bijvoorbeeld het wassen van uw handen. Het is niet verstandig om met een waterdicht dameshorloge van 3 ATM te douchen of laat staan te zwemmen.
  • 5 ATM (5 BAR, 50 meter) Een waterdicht dameshorloge met deze waterdichtheid kunt u prima om houden tijdens het douchen. In sommige gevallen kunt u zelfs met een horloge van 5 ATM rustig zwemmen in het oppervlaktewater, maar dit is echter niet te garanderen.
  • 10 ATM (10 BAR, 100 meter) Een waterdicht dameshorloge met deze waterdichtheid kunt u dragen tijdens het zwemmen en snorkelen. U kunt echter met deze horloges niet duiken met persdruk.
  • 20 ATM (20 BAR, 200 meter) Een waterdicht dameshorloge met deze waterdichtheid is geschikt om mee te duiken in zeeën en meeren. U kunt deze horloges alleen niet gebruiken bij diepzeeduiken. Voor diepzeeduiken dient u een horloge te gebruiken van 100 ATM.

Vind een Waterdicht dameshorloge via één van onze betrouwbare partners

Onderstaand vindt u onze betrouwbare partners en tevens de grote aanbieders van dameshorloges. Indien u een polsklokje uitzoekt vergeet dan niet de bovenstaande informatie te gebruiken, zodat u een waterproof dameshorloge vindt die bij u past.


bol-com

Bij bol.com kunt u kiezen uit duizenden verschillende dameshorloges. Bol.com maakt het mogelijk het horloge thuis te laten bezorgen of af te halen bij een AH afhaalpunt. Bekijk alle dameshorloges bij Bol.com.


Hoe u de waterdichtheid kunt behouden

  • Temperatuurverschillen zijn niet goed voor de waterdichtheid van uw waterdichte dameshorloge. Het materiaal van uw horlogekast kan dan gaan uitzetten en krimpen, op deze manier kunnen er kleine lekkages ontstaan. Vermeid bijvoorbeeld een hete kraan. Voorkom ook dat uw dameshorloge langdurig in de hete zon ligt, om er vervolgens mee in de koude zee te springen.
  • Zout en Chloorwater kunnen de waterdichtheid van uw horloge langzaam aantasten. Het is verstandig om na het zwemmen uw horloge met lauw kraanwater schoon te spoelen.
  • Laat uw horloge op diens waterdichtheid controleren. Dit is met name belangrijk na het verwisselen van de batterij.

Waar moet u op letten zodra u een waterproof ladies watch aanschaft

  • Leren bandjes zijn niet bestand tegen water. Indien u toch kiest voor een leren bandje, is het verstandig om deze direct te drogen, nadat het bandje in contact is geweest met water.

Waterdichte horloges doet zijn uiterste best om u zo volledig mogelijk in te lichten over de waterdichtheid van de verschillende dameshorloges. Daarnaast hopen wij u overzichtelijk te ondersteunen bij uw zoektocht naar een waterdicht dameshorloge. Verder geven wij u graag tips om uw waterdichte dameshorloge ook daadwerkelijk waterdicht te houden. Via ons contactformulier kunt u terecht voor verdere vragen, opmerkingen of voor een eventuele samenwerking op het gebied van waterdichte dameshorloges.

Waterdicht dameshorloge