Waterdichte Horloges

Waterdichte sporthorloges

Waterdichte sporthorloges is de afdeling waar u waterdichte sporthorloges en waterdichte gps sporthorloges kunt vinden. Hier vindt u de broodnodige informatie over deze sportieve klokken. Verder vindt u hier de verschillende sportieve modellen die worden aangeboden door onze betrouwbare partners. Of u nu uw waterdichte sporthorloge gebruikt als modeobject of daadwerkelijk gebruikt tijdens sportieve activiteiten, onze waterdichte sporthorloges afdeling heeft rekening gehouden met deze verschillende voorwaarden.  Zo kunt u via deze pagina een selectie waterdichte horloges vinden van dat ene merk waar u naar op zoek bent, water resistant sports watches waarmee u kunt zwemmen en sport horloges in de juiste kleur of prijscategorie.

Wat kunt u verwachten van uw waterdichte sporthorloge

Er zijn verschillende manieren om de waterdichtheid van uw sporthorloge aan te duiden. Zo worden de termen BAR, ATM en meter gebruikt om de waterdichtheid van waterdichte sporthorloges te categoriseren. Met name de aanduiding meter zorgt regelmatig voor onduidelijkheid, omdat meter niet staat voor hoeveel meter het horloge onderwater kan. Zo staat 10ATM gelijk aan 10 BAR en 100 meter. Onderstaand vindt u wat de verschillende termen betekenen voor een waterdicht sporthorloge.

  • 3 ATM (3 BAR, 30 meter) Een waterdicht sporthorloge met deze waterdichtheid is maar heel licht beschermd tegen water. Deze sporthorloges kunnen tegen spatwater bij bijvoorbeeld het wassen van uw handen. Het is niet verstandig om met een waterdicht horloge van 3 ATM te douchen of laat staan te zwemmen.
  • 5 ATM (5 BAR, 50 meter) Een waterdicht sporthorloge met deze waterdichtheid kunt u prima om houden tijdens het douchen. In sommige gevallen kunt u zelfs met een horloge van 5 ATM rustig zwemmen in het oppervlaktewater, maar dit is echter niet te garanderen.
  • 10 ATM (10 BAR, 100 meter) Een waterdicht sporthorloge met deze waterdichtheid kunt u dragen tijdens het zwemmen en snorkelen. U kunt echter met deze horloges niet duiken met persdruk.
  • 20 ATM (20 BAR, 200 meter) Een waterdicht sporthorloge met deze waterdichtheid is geschikt om mee te duiken in zeeën en meeren. U kunt deze horloges alleen niet gebruiken bij diepzeeduiken. Voor diepzeeduiken dient u een horloge te gebruiken van 100 ATM.

Vind een Waterdicht sporthorloge via één van onze betrouwbare partners.

Onderstaand vindt u onze betrouwbare partners en tevens de grote aanbieders van sporthorloges. Indien u een polsklokje uitzoekt vergeet dan niet de bovenstaande informatie te gebruiken, zodat u een waterproof sporthorloge vindt die bij u past.


bol-com

Bij bol.com kunt u kiezen uit verschillende sporthorloges. Bol.com maakt het mogelijk het horloge thuis te laten bezorgen of af te halen bij een AH afhaalpunt. Bekijk alle sporthorloges bij Bol.com.


 

Waterdichte gps sporthorloges

Indien u opzoek bent naar een waterdicht sporthorloge met GPS functies, kunt u terecht op de Waterdichte gps sporthorloges afdeling.

Door middel van onze sport gerelateerde pagina proberen wij van www.waterdichtehorloges.nl u op een eenvoudige manier verder te helpen naar uw ideale waterdichte sporthorloge.

Waterdichte sporthorloges