Waterdichte Horloges

Waterdichte gps sporthorloges

Waterdichte gps sporthorloges om te gebruiken bij sporten als: hardlopen, triatlon, zeilen, windsurfen, zwemmen en snorkelen vindt u op deze speciaal ingerichte afdeling voor waterdichte gps sporthorloges voor de watersport. Welk type horloge u precies uit kiest hangt natuurlijk af van de eigenschappen die het horloge in huis dient te hebben. Dit is per persoon verschillend als het gaat om de ondersteuning van uw persoonlijke sport. Zo is het bij iedere sport van belang dat het horloge beschikt over GPS. Met name de zeilers zoeken vaak nog meer opties als een kompas en dergelijke. Daarbij is het van belang dat uw horloge bij watersporten al gauw een minimale waterdichtheid heeft van 10 ATM/ 10 BAR (ook wel omschreven als 100 meter). Horloges van 10 ATM zijn namelijk geschikt om mee te zwemmen/watersporten. Het gaat hier echter niet om duikhorloges die minimaal 20 ATM dienen te zijn. Horloges van 5 ATM zijn sowieso geschikt om mee te douchen en te sporten in de regen. Wilt u enkel dobberen/rustig zwemmen in het oppervlaktewater dan zijn sommige horloges van 5 ATM voldoende beschermd, maar dit is niet te garanderen. Daarbij is het goed om te weten dat zout en chloor water de waterdichtheid kunnen aantasten, zodoende is het goed om na het zwemmen in chloor of zoute water uw horloge goed na te spoelen. Garmin geeft echter aan dat diens gps horloges vanaf 5 ATM al geschikt zijn voor actief zwemmen (zo ook de speciaal ontworpen Garmin Swim).

Vind een waterdicht gps sporthorloge via één van onze betrouwbare partners.

Onderstaand vindt u onze betrouwbare partners en tevens de grote aanbieders van gps sporthorloges. Indien u een polsklokje uitzoekt vergeet dan niet de bovenstaande informatie te gebruiken, zodat u een waterproof gps sporthorloge vindt die bij u past.


bol-com

Bij bol.com kunt u kiezen uit verschillende gps horloges. Bol.com maakt het mogelijk het horloge thuis te laten bezorgen of af te halen bij een AH afhaalpunt. Bekijk alle gps sporthorloges bij Bol.com.


www.waterdichtehorloges.nl doet zijn uiterste best om u zo volledig mogelijk in te lichten over de waterdichtheid van de verschillende waterdichte gps sporthorloges.