Waterdichte Horloges

Waterdicht dameshorloge

Waterdicht dameshorloge is de pagina waarop u informatie kunt vinden over de waterdichtheid van de verschillende polsklokjes. Daarnaast worden hier in de toekomst enkele merken/modellen uitgelicht en vindt u onder andere links naar onze waterdichte dameshorloges en links naar onze betrouwbare partners.

De waterdichtheid van een waterdicht dameshorloge

Er zijn verschillende manieren om de waterdichtheid van een waterdicht dameshorloge aan te duiden. Zo worden de termen BAR, ATM en meter gebruikt om de waterdichtheid van waterdichte dameshorloges aan te duiden. Vooral de aanduiding meter zorgt regelmatig voor onduidelijkheid, omdat meter niet staat voor hoeveel meter het horloge onderwater gebruikt kan worden. Zo staat 10ATM gelijk aan 10 BAR en 100 meter. Onderstaand vindt u wat de verschillende termen betekenen voor een waterdicht dameshorloge.

  • 3 ATM (3 BAR, 30 meter) Een waterdicht dameshorloge met deze waterdichtheid is maar heel licht beschermd tegen water. Deze dameshorloges kunnen tegen spatwater bij bijvoorbeeld het wassen van uw handen. Het is niet verstandig om met een waterdicht dameshorloge van 3 ATM te douchen of laat staan te zwemmen.
  • 5 ATM (5 BAR, 50 meter) Een waterdicht dameshorloge met deze waterdichtheid kunt u prima om houden tijdens het douchen. In sommige gevallen kunt u zelfs met een horloge van 5 ATM rustig zwemmen in het oppervlaktewater, maar dit is echter niet te garanderen.
  • 10 ATM (10 BAR, 100 meter) Een waterdicht dameshorloge met deze waterdichtheid kunt u dragen tijdens het zwemmen en snorkelen. U kunt echter met deze horloges niet duiken met persdruk.
  • 20 ATM (20 BAR, 200 meter) Een waterdicht dameshorloge met deze waterdichtheid is geschikt om mee te duiken in zeeën en meeren. U kunt deze horloges alleen niet gebruiken bij diepzeeduiken. Voor diepzeeduiken dient u een horloge te gebruiken van 100 ATM.

Vind een waterdicht dameshorloge via één van onze betrouwbare partners.

Onderstaand vindt u onze betrouwbare partners en tevens de grote aanbieders van dameshorloges. Indien u een polsklokje uitzoekt vergeet dan niet de bovenstaande informatie te gebruiken, zodat u een waterproof dameshorloge vindt die bij u past.


bol-com

Bij bol.com kunt u kiezen uit duizenden verschillende dameshorloges. Bol.com maakt het mogelijk het horloge thuis te laten bezorgen of af te halen bij een AH afhaalpunt. Bekijk alle dameshorloges bij Bol.com.


Waterdichte horloges is ontwikkeld om u een helder overzicht te bieden, zodat u weet wat u kan verwachten van uw eventuele nieuwe aankoop. Daarnaast hopen wij u overzichtelijk te ondersteunen bij uw zoektocht naar een waterdicht dameshorloge, door u in contact te brengen met onze betrouwbare partners. Verder geven wij u graag tips om de waterdichtheid te beschermen. Via ons contactformulier kunt u terecht voor opmerkingen, samenwerkingen en verdere vragen over uw waterdicht dameshorloge.

Waterdicht dameshorloge